Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ για να μας θυμίζει ότι κάθε ημέρα πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Μία εύκολη συνταγή 12 λεπτών, με απλά βήματα για ένα γλύκισμα από καρύδες & σοκολάτα

• 250 γρ. ινδοκάρυδο
• 250 γρ. μέλι
• 100 ml. γάλα καρύδας
• 200 γρ. κουβερτούρα για επικάλυψη

• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι, με το ινδοκάρυδο και το γάλα. Με βρεγμένα χέρια απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα. Με ένα κουπ πατ σχηματίζουμε καρδούλες.
• Με μια σπάτουλα μεταφέρουμε τις καρδούλες σε ένα ταψί όπου έχουμε βάλει λαδόκολλα.
• Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
• Αφού κρυώσουν τις βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.

 

από την αγαπημένη
Pandora’s Kitchen