Μία εύκολη και πολύ νόστιμη μους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας.
 
Υλικά
• 250 γρ. κολοκύθα βρασμένη
• 250 γρ. κουβερτούρα 65%
• 2 κουταλιές φυστικοβούτυρο
• 2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
• 1 κουτάλια κονιάκ (προαιρετικά)
• 3 κουταλιές πούδρα αμυγδάλου
 

Εκτέλεση
• Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε την βρασμένη κολοκύθα. 

• Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα, το σιρόπι σφενδάμου, το φυστικοβούτυρο, το κονιάκ και την πούδρα αμυγδάλου. 

• Ομογενοποιούμε και σερβίρουμε σε μπολάκια.

• Γαρνίρουμε με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια ή κόκκινα φρούτα.
 
 
PanDora’s Kitchen