Μία εύκολη και πολύ νόστιμη μους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας.
Υλικά
• 250 γρ. κολοκύθα βρασμένη
• 250 γρ. κουβερτούρα 65%
• 2 κουταλιές φυστικοβούτυρο
• 2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
• 1 κουτάλια κονιάκ (προαιρετικά)
• 3 κουταλιές πούδρα αμυγδάλου
Εκτέλεση
• Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε την βρασμένη κολοκύθα.
• Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα, το σιρόπι σφενδάμου, το φυστικοβούτυρο, το κονιάκ και την πούδρα αμυγδάλου.
• Ομογενοποιούμε και σερβίρουμε σε μπολάκια.
• Γαρνίρουμε με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια ή κόκκινα φρούτα.
PanDora’s Kitchen