Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα, έχουμε ήδη αρχίσει και φοράμε όλο και λιγότερα ρούχα.
Και τώρα που ήρθε η ώρα να φορέσουμε τα τιραντάκια μας τι κάνουμε;

Οι μύες κάτω από τα μπράτσα μας – τρικέφαλοι όπως ονομάζονται, είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία να κρατηθούν σε φόρμα, ιδιαίτερα όταν δεν κάνουμε κάτι για αυτό.
Ίσως να μας ενοχλεί η χαλάρωση στην περιοχή των μπράτσων και αυτό μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους όπως:
• το πέρασμα των χρόνων, καθώς κάθε χρόνος που περνάει από πάνω μας οδηγεί σε φυσική απώλεια των μυών,
• την μείωση μεγάλου σωματικού βάρους, που προκαλεί την δερματική χαλάρωση καθώς τα κιλά μας αποχαιρετούν
• ή απλώς μπορεί να οφείλετε σε γενετικούς παράγοντες.

Αν είστε από αυτές που δεν σκοπεύουν να κυκλοφορούν με μακριά μανίκια όλο το καλοκαίρι, τα παρακάτω εύκολα προγράμματα γυμναστικής μόνο για χέρια και ώμους θα δυναμώσουν τα χέρια μας και θα μας δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε.

Πάμε να δούμε 4 απλά προγράμματα γυμναστικής που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από το σπίτι μας με ή χωρίς εξοπλισμό, για λίγη ώρα την ημέρα και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Fine Parks Yoga
Αν είστε λάτρης της Yoga τότε αυτές οι απλές ασκήσεις εκτός από την απελευθέρωση της έντασης, θα σας χαρίσουν για γραμμωμένους ώμους και σφιχτά χέρια.

 

Boho Beautifull
Αν δεν είστε fan της γυμναστικής, η αγαπημένη Boho Beautifull με αυτό το απλό πρόγραμμα μόλις 5 λεπτών έχει την λύση. Εύκολες ασκήσεις μόνο για χέρια και ώμους που με 5 λεπτά την ημέρα θα καταλάβετε άμεσα την διαφορά.

 

Madfit
Εξίσου αποτελεσματικό 5λεπτο video, για την τόνωση και την αποφυγή δερματικής χαλάρωσης στην περιοχή των χεριών χωρίς εξοπλισμό.

 

Madfit
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης με συνδυασμό απλών ασκήσεων και βάρη. Αν δεν έχουμε βαράκια στο σπίτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβες ή μπουκαλάκια με νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, μετά από 10 ημέρες αυξάνουμε σταδιακά το βάρος που χρησιμοποιούμε.

 

Δεν ξεχνάμε ότι για πιο γρήγορα αποτελέσματα, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε με το θέμα Sexy χέρια και ώμοι καθημερινά.

 

Salve F.
Yoga Instructor