Μιας και οι κρέπες είναι το αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων εδώ το βρίσκουμε σε μια χριστουγεννιάτικη παραλλαγή. Μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε στην κρέπα μας όποιο τυρί ή λαχανικό μας αρέσει καλύτερα. Ή να γεμίσουμε τις κρέπες με κάποια αλμυρή γέμιση και μετά να τις κάνουμε τριγωνάκια.

Υλικά
• 100 γρ. σπανάκι baby
• 2 αυγά
• 2 κουταλιές χαρουπάλευρο
• Αλατοπίπερο
• Ντοματίνια κομμένα σε φετούλες
• Αγγούρι κομμένο σε φέτες και κρατάμε και ένα μπαστούνι από αγγούρι
• Τυρί κρέμα ή cottage cheese

Εκτέλεση
• Σε ένα μπλέντερ ομογενοποιούμε το σπανάκι, τα αυγά, το αλεύρι και ρίχνουμε το αλατοπίπερο.
• Σε ένα τηγάνι ψήνουμε τις κρέπες μία μία.
• Τις διπλώνουμε σε τρίγωνα και τις στρώνουμε σε ένα πλατώ.
• Γαρνίρουμε με ντοματίνια, τυρί κρέμα και φετούλες από αγγούρι.
• Βάζουμε στο κάτω μέρος της κρέπας ένα μπαστουνάκι από το αγγούρι για να φιτάξουμε την βάση του δέντρου.

PanDora’s Kitchen